2014

Barcelona

15é Fòrum Indigestió


El 15é Fòrum d’Indigestió, sota el títol Micropolítiques culturals, es celebra el 15 de desembre del 2014 a l’Ateneu Nou Barris de Barcelona.

 

Aquest fòrum és un espai de trobada que es realitza dues vegades a l’any i en el qual es proposa reflexionar col·lectivament sobre aspectes de la cultura que són abordats des de posicionaments i mirades diverses, no necessàriament des de posicionaments professionals o directament relacionats amb el ”sector de la cultura”.

 

Indigestió convida Sinapsis a coordinar conjuntament aquesta quinzena edició on es proposa és debatre sobre política cultural, fugint de les grans conceptualitzacions. Per això es planteja amb un format més proper a una conversa i més assequible a tot allò que podem percebre i desitjar en la nostra quotidianitat, amb la voluntat de poder ampliar així la base de gent que vol parlar de polítiques culturals.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar