2011-2012

Ajuntament

Terrassa

BaumannLab


BaumannLab és un laboratori de creació jove centrat en la producció i suport a la creació artística i cultural, de vocació multidisciplinària i que té com a eix central les arts visuals, el pensament contemporani i la innovació social.

 

L’ equipament respon als objectius de les polítiques de Joventut i Cultura en l’àmbit local per tal de potenciar les pràctiques artístiques com a eina per al desenvolupament de l’actitud crítica dels infants i joves, l’experimentació i la innovació en processos culturals que permetin desenvolupar un treball en xarxa, accions orientades a la innovació social en el territori i la difusió dels imaginaris sobre la realitat juvenil.

 

Conjuntament amb el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa, Sinapsis condueix el procés participatiu per dissenyar i testejar el pla d’usos del futur equipament.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar