2016

Sala d’Art Jove

Arts Santa Mònica

Catalunya

Cas obert: trencar la cadena de custòdia


Cas obert és un projecte d’investigació artística, desenvolupada per Sinapsis conjuntament amb José Antonio Delgado (Col·lectivaccions), en el marc de l’exposició Segueixi els rastres com si fos miop per celebrar els 10 anys d’activitat de la Sala d’Art Jove de Barcelona. Per mitjà d’un treball coral, Segueixi els rastres com si fos miop s’articula a partir de cinc processos d’investigació que segueixen el rastre deldiferents aspectes que han marcat l’art dels darrers anys, entre d’altres, la qüestió de la pràctica col·laborativa i l’anomenat “gir educatiu”, la investigació artística i la transmedialitat.

 

El projecte proposat per Col·lectivaccions i Sinapsis es centra en resseguir les convocatòries de projectes educatius i de medicació entre el 2005 i el 2016, així com els dossiers presentats i els materials que mostren els resultats dels projectes seleccionats i desenvolupats.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar