2019

Diputació de Barcelona

Consorci Badalona Sud

CreAr-Te


CreAr-tE es desenvolupa a Badalona Sud. És un projecte comunitari de millora educativa que, en base als eixos temàtics “creativitat i art”, articula una acció educativa de continuïtat entre els diferents espais i temps educatius, connectant els continguts i espais educatius formals (aula), no formals (espai menjador, biblioteca, plaça, espai extraescolar…) i informal (família, lleure…).

 

Aquest projecte s’emmarca en el Pla Integral de Transformació Badalona Sud 2017-2022, promogut pel Consorci Badalona Sud i impulsat en col·laboració amb Educació 360 – Educació a temps complert.

 

Sinapsis dissenya i gestiona, conjuntament amb els tècnics/ques de la Diputació de Barcelona i del Consorci de Badalona, el procés de treball i la mediació per a la construcció de la xarxa amb els centre educatius i els equipaments socioculturals.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar