2016

CoNCa

Catalunya

Ecosistema d’ensenyaments artístics de caràcter professional a Catalunya


L’informe Aproximació a l’ecosistema dels ensenyaments artístics de caràcter professional a Catalunya és un encàrrec del CONCA a Sinapsis on es mostra una cartografia del sistema –ecosistema– educatiu i universitari dels ensenyaments artístics a Catalunya, orientats a la professionalització de creadors/es i perfils laborals vinculats.

 

La recerca està centrada en l’oferta reglada, tot i que incideix, també, en iniciatives formatives no reglades. Al mateix temps, el document aborda el context organitzatiu, administratiu, legal i avaluador que tutela el sistema, alhora que planteja una revisió dels mecanismes d’interacció entre els espais formatius i professionals, parant atenció a importants elements vertebradors d’aquesta relació, com ara les pràctiques laborals, la recerca i la innovació, les accions d’emprenedoria o d’inserció laboral.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar