2016-2017

Arts Santa Mònica

Barcelona

Interfícies


L’Arts Santa Mónica és un centre pluridisciplinari de cultura contemporània. Entre 2016 i 2017 Sinapsis, conjuntament amb Transductores i Idensitat, són els impulsors i responsables d’Interfícies, el programa de mediació i educació del centre.

 

Interfícies desplega les seves activitats amb l’objectiu de potenciar una política de proximitat des d’ altres maneres més experimentals i comunitàries de vinculació de la institució cultural amb el públic, el context educatiu i el barri del Raval on s’ubica. En el seu plantejament està la voluntat de convertir el centre en un espai de referència per al territori des de la complicitat i el treball en xarxa.

 

Les activitats i projectes desenvolupats es dissenyen com processos de col·laboració, escolta i participació activa, potenciant la cocreació i la coprogramació amb agents, col·lectius artístics, entitats socials i culturals, així com amb les diferents comunitats del territori.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar