2016-2022

Ajuntament

El Prat de Llobregat

IntersECCions

Educació, Cultura i Comunitat


IntersECCions és un programa impulsat des del 2016 per l’Ajuntament del Prat de Llobregat amb l’objectiu de situar l’educació i la cultura com a eixos estratègics de ciutat, i motor de transformació social.

 

És una proposta d’àmbit de ciutat que involucra a tot el teixit sociocultural del municipi, centres educatius, equipaments culturals, comunitats educatives, entitats culturals i ciutadania.

 

A través d’aquest programa es posen les condicions per teixir un projecte educatiu global de ciutat que generi contextos d’aprenentatge. Es tracta d’un treball en xarxa, articulat des de la coresponsabilitat per assolir objectius comuns a tots els agents de la ciutat.

 

En una primera fase, Sinapsis assessora en el disseny i posada en marxa del programa. Des de finals del 2019 fins 2022, un dels membres de Sinapsis dirigeix l’Oficina Tècnica del projecte de la mà de QSL.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar