2011-2013

CA Tarragona

LABmediació


El LABmediació és el programa de mediació del CA Tarragona Centre d’Art (2011-2013) que va ser un equipament cultural públic per a la promoció de la recerca, la producció, la difusió, la formació i la documentació. El CA Tarragona estava especialitzat en mediació, entesa com una forma de treball dialògic entre les polítiques culturals, les pràctiques artístiques i el teixit social del territori.

 

Sinapsis participa, conjuntament amb Cèlia del Diego i Jordi Ribas, en el disseny i posada en marxa del centre d’art, així com en la taula comisarial on es programen de manera interrelacionada exposicions, activitats i projectes de mediació i formació. En aquest marc de treball col·laboratiu, Sinapsis coordina el LABmediació, i l’espai de treball i difusió dels projectes de mediació i educació en la mateixa sala expositiva del centre d’art.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar