2014-2015

Fundació Joan Miró

Barcelona

Pedagogies de fricció


Pedagogies de fricció és el programa de mediació pedagògica del cicle Lesson 0, comissariat pel col·lectiu Azotea (Juan Canela i Ane Aguirre) en el marc de l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró de Barcelona.

 

Aquest programa, codirigit per Sinapsis conjuntament amb Aida Sànchez de Serdio i Rachel Fendler, planteja una reflexió entorn de la relació entre educació i pràctiques artístiques en el sí d’una institució cultural i en diàleg amb les exposicions que composen el cicle Lesson 0.

 

Aquesta reflexió es vehiculitza amb el desplegament de quatre propostes des d’on interpel·lar tant a la pròpia Fundació com als diferents col·lectius que s’hi relacionen (docents, artistes, estudiants, comissaris/es, educadors/es de museus, joves, entitats culturals i socials…) a partir de debats i de la generació conjunta de propostes d’intervenció col·laborativa.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar