2007

Idensitat

Manresa

Ressonància Manresa


Ressonància Manresa és una investigació i projecte artístic col·laboratiu entorn de les relacions entre context social, sanitari i territori a la ciutat de Manresa, desenvolupat en el marc d’Idensitat#4.

 

En una primera fase es realitzen més de 80 entrevistes a professionals (tècnics/ques, empreses, metges, infermeres, ATS, farmacèutics/ques, etc.), entitats i comunitats per conèixer, des d’una perspectiva transversal, els agents que formen part de l’ecosistema sanitari de la ciutat, així com els seus rols i les seves interrelacions.

 

En una segona fase es proposa un treball amb els grups i agents entrevistats per definir, conjuntament, aproximacions a l’ecosistema sanitari que puguin servir per reconèixer la diversitat d’aspectes que el configuren i com es podria abordar una reflexió pràctica compartida amb el conjunt del territori.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar