2010

Sinapsis

Barcelona

Trans_Art_Laboratori

Context educatiu


Projecte impulsat per Sinapsis consistent en una recerca pràctica a partir d’un projecte artístic i educatiu en xarxa, i una altra investigació entorn de les interseccions entre art i educació, i polítiques culturals i educatives.

 

És un projecte en xarxa amb l’Escola Miralletes, l’Institut Josep Mª de Calassanç (actual Institut Moisès Broggi) i el CC.Can Felipa. El resultat del projecte s’exposa en la mostra Confluències per la des/educació, posant en diàleg els treballs de l’alumnat amb les obres dels i les guanyadors/es de la convocatòria d’art emergent de Can Felipa d’aquell any.

 

Els resultats de la recerca i la documentació del projecte artístic es recullen en una publicació on es posa en diàleg la dimensió teòrica i l’àmbit de la pràctica i les complicitats i friccions en les interseccions entre art i educació.

+ info

+ info Enllaços relacionats

Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l’usuari al nostre web. Si segueixes utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d’acord. Consulta la nostre política legal

Acceptar